Στόχος των Ταλιμπάν ο πρίγκιπας Χάρι - «Χτύπησαν» το στρατόπεδο που υπηρετεί - iefimerida.gr

Στόχος των Ταλιμπάν ο πρίγκιπας Χάρι - «Χτύπησαν» το στρατόπεδο που υπηρετεί

Στόχος των Ταλιμπάν ο πρίγκιπας Χάρι - «Χτύπησαν» το στρατόπεδο που μένει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στρατιωτική βάση στο νότιο Αφγανιστάν, όπου υπηρετεί και ο πρίγκιπας της Μεγάλης Βρετανίας Χάρι, έπληξαν οι Ταλιμπάν κατά τα διάρκεια ένοπλης φονικής επίθεσης, από την οποία βρήκαν το θάνατο δύο αμερικανοί στρατιώτες.

Οπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν στη βάση, ωστόσο η ζωή του δεν τέθηκε σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αμερικανοί αξιωματούχοι, από τη φονική επίθεση των Ταλιμπάν στο στρατόπεδο που βρίσκεται στη νότια επαρχία Χελμάντ, σκοτώθηκαν δύο αμερικανοί στρατιώτες και τραυματίστηκαν πολλοί άλλοι, χωρίς όμως να αναφέρονται περαιτέρω λεπτομέρειες, για τις εθνικότητες των τραυματισμένων στρατιωτών.

Επίσης δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ανταρτών που συμμετείχαν στην επίθεση, ούτε αν υπήρξαν απώλειες στις τάξεις των Ταλιμπάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ