Εκκενώθηκαν Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ μετά από τηλεφωνήματα για βόμβα - iefimerida.gr

Εκκενώθηκαν Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ μετά από τηλεφωνήματα για βόμβα

Εκκενώθηκαν Πανεπιστήμια σε Τέξας και Βόρεια Ντακότα λόγω βόμβας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκκένωση των κτηρίων τους από τους φοιτητές και το προσωπικό, διέταξαν, το πανεπιστήμια του Τέξας στο Όστιν και της Βόρειας Ντακότας στο Φάργκο, μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβα.

«Στις 08:35 (τοπική ώρα, 16:35 ώρα Ελλάδας) ένας άνδρας με προφορά από τη Μέση Ανατολή πήρε τηλέφωνο στο πανεπιστήμιο. Δήλωσε ότι είναι μέλος της αλ Κάιντα και ότι βόμβες που έχουν τοποθετηθεί στο πανεπιστήμιο θα εκραγούν σε 90 λεπτά», δήλωσε η Τάρα Ντούλιτλ, εκπρόσωπος του πανεπιστημίου του Τέξας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια, η Αστυνομία βρίσκεται στους χώρους και ερευνά το Πανεπιστήμιο. «Τα κτίρια είναι πλέον άδεια, όμως εξακολουθούμε να λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις για να βεβαιωθούμε ότι το πανεπιστήμιο είναι ασφαλές», υπογράμμισε η Ντούλιτλ. «Σε αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να πούμε αν το τηλεφώνημα ήταν φάρσα».

Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα έλαβε και το κρατικό πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότας στο Φάργκο το οποίο και εκκενώθηκε. Το πανεπιστήμιο της βόρειας Ντακότα ενημέρωσε τους φοιτητές του μέσω γραπτού μηνύματος στα κινητά τους, έπειτα από το τηλεφώνημα για τις βόμβες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ