Aπό το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα η εφημερίδα «Εργασία Τώρα» - iefimerida.gr

Aπό το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα η εφημερίδα «Εργασία Τώρα»

Aπό το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα η εφημερίδα «Εργασία Τώρα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια νέα εβδομαδιαία εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο σε όσους βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, κυκλοφορεί από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα. Ο τίτλος της «Εργασία Τώρα».

Στόχος της εφημερίδας είναι να ενημερώνει με ακρίβεια και με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα για τις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό και να παρέχει με εγκυρότητα πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο, έτσι ώστε να είναι βέβαιος ότι κτυπά την κατάλληλη πόρτα, εκείνη, δηλαδή, που αντιστοιχεί στα προσόντα του.

Επίσης, σε κάθε φύλλο της εφημερίδας θα δημοσιεύονται τουλάχιστον 400 βιογραφικά, φροντίζοντας να φθάνουν αυτά στους ιθύνοντες των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό.

Επίσης, η εφημερίδα θα παρέχει πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτικών επιδοτήσεων, καθώς και για τις όποιες δυνατότητες προσφέρονται σε οικογένειες που σκέφτονται να «στήσουν» δική τους δουλειά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ