Τέσσερις νεκροί από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Τέσσερις νεκροί από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή Καρδια, στο 22χλμ της Εθνικής Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, όταν τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε Ρώσους τουρίστες στο αεροδρόμιο της πόλης ανετράπη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Από την ανατροπή τραυματίστηκαν άλλοι 23, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Το θετικό είναι πως κανένα όλα τα παιδιά, τα οποία επέβαιναν στο πούλμαν είναι καλά στην υγεία τους.

Από τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται πως το δυστύχημα έγινε εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου, καθώς είχε βρέξει στο σημείο. Στο μοιραίο λεωφορείο επέβαιναν 51 τουρίστες.

Πολλοί από τους επιβάτες είχαν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του λεωφορείου και από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού τους. Ευτυχώς η επέμβαση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση και οι άντρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να βγάλουν από το λεωφορείο όλους τους επιβάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ