ALTER: Κρίσιμη συνάντηση στα γραφεία της Real News - iefimerida.gr

ALTER: Κρίσιμη συνάντηση στα γραφεία της Real News

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συνάντηση που ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον του ALTER αναμένεται να γίνει το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του «REAL GROUP» στη Λεωφόρο Κηφισιάς.H ΕΣΗΕΑ, η ΕΤΙΤΑ και η ΕΠΗΕΑ καθώς και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο κανάλι (τεχνικών, διοικητικών, δημοσιογράφων) δέχθηκαν πρόσκληση αργά χθες το απόγευμα από τον Ανδρέα Κουρή, αντιπρόεδρο του ALTER για συζήτηση, παρουσία και του Τάσου Καζίνου, ισχυρού άνδρα του ARGO FUND, χωρίς πάντως να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της συνάντησης.

Αν δεν αλλάξει κάτι και το ραντεβού πραγματοποιηθεί, θα είναι το πρώτο του Ανδρέα Κουρή με τους εργαζόμενους στο κανάλι που είναι μεγαλομέτοχος, καθώς ως τώρα τα ζητήματα αυτά τα χειριζόταν ο πατέρας του Γιώργος Κουρής. Ταυτόχρονα, θα είναι η πρώτη φορά που θα εμπλακεί σε συζητήσεις με εργαζόμενους και το ARGO FUND, το οποίο δεν έχει -προς το παρόν-κάποιο θεσμικό ρόλο στο ALTER αλλά φιλοδοξεί να αναλάβει τη συνδιαχείρισή του.

Η πρόσκληση ήρθε λίγες ώρες μετά την ενημέρωση των εργαζόμενων από τον Γιώργο Κουρή ότι αποσύρει την προσφορά του να δώσει 1,7 εκατ. ευρω έναντι οφειλομενων προκειμένου να ξαναλειτουργήσει το κανάλι, καθώς οι εργαζόμενοι ζήτησαν να εξοφληθούν πλήρως.

Πάντως, οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει για τις 12:30 το μεσημέρι Γενική Συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους και μάλιστα πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται να καταλάβουν τη «ροή» του σταθμού και να διακόψουν το πρόγραμμα που μεταδίδεται ως σήμερα.

Προφανώς η συνέλευση θα γίνει με καθυστέρηση καθώς οι εργαζόμενοι θα αναμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης στα γραφεία της REAL NEWS με την ελπίδα ότι την ύστατη στιγμή θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές και το κανάλι θα ξαναβγεί στον «αέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ