Ο Στουρνάρας αφήνει την Τρόικα νηστική, αλλά ο ίδιος τρώει σούσι - iefimerida.gr

Ο Στουρνάρας αφήνει την Τρόικα νηστική, αλλά ο ίδιος τρώει σούσι

H τρόικα τρώει σάντουιτς με προσούτο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύματα της λιτότητας που πλήττει τη χώρα μας έχουν πέσει και οι ελεγκτές της Τρόικα αφού ο Γιάννης Στουρνάρας τους αφήνει συστηματικά νηστικούς. Ακόμη και στις πολύωρες συσκέψεις που γίνονται στο υπουργείο Οικονομικών δεν σερβίρεται τίποτα άλλο από νερό.

Τελείωσαν οι καλές εποχές του 2010 όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τάιζε αφειδώς την Τρόικα με δίσκους που παραγγέλνονταν σε διπλανό κατάστημα. Οπως γράφει η εφημερίδα «τα Νέα» τα στελέχη της Τρόικα βρήκαν λύση. Γνωρίζοντας την αυστηρή δίαιτα του Στουρνάρα αποφάσισαν να λύσουν μόνοι τους το πρόβλημα της πείνας.

Στέλεχος του ΔΝΤ που έφτασε χθες στο υπουργείο Οικονομικών με την αυτοκινητοπομπή του Πάουλ Τόμσεν έκανε μεταβολή και αντί να κατευθυνθεί προς την είσοδο του υπουργείου επί της οδού Νίκης κατευθύνθηκε σε επώνυμο φούρνο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Αγόρασε σάντουιτς με προσούτο προς 1.70 ευρώ, τα έβαλε στην τσέπη και ανέβηκε... εξοπλισμένος στην συνάντηση.

Βέβαια ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας σπεύδει, μόλις φύγουν οι εκπρόσωποι των δανειστών και παραγγέλνει το αγαπημένο του γεύμα σούσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ