«Οι δυο πρώτες μου γυναίκες με έδερναν», αποκάλυψε ο Ρότζερ Μουρ - iefimerida.gr

«Οι δυο πρώτες μου γυναίκες με έδερναν», αποκάλυψε ο Ρότζερ Μουρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικές (και ταυτόχρονα απολαυστικές) αποκαλύψεις για τους ξυλοδαρμούς που έχει υποστεί στα χέρια των γυναικών του έκανε ο 84χρονος Ρότζερ Μουρ σε συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν στα πλαίσια του Life Stories.

«Η Ντούρν (σ.σ.Ντουρν βαν Στέιν, η πρώτη του γυναίκα) όταν μαλώναμε με γρατσουνούσε. Και μια φορά πέταξε πάνω μου μια τσαγιέρα γεμάτη καυτό τσάι την στιγμή που έκανα αμέριμνος ηλιοθεραπεία στην βεράντα. Όταν της είπα ότι θα σηκωθώ να φύγω, πήρε όλα τα ρούχα μου, τα πήγε στο μπάνιο και τα μούσκεψε. Τότε κατάλαβα ότι ο γάμος μου ήταν καταδικασμένος».

«Οι δυο πρώτες μου γυναίκες με έδερναν», αποκάλυψε ο Ρότζερ Μουρ | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε ο Ρότζερ Μουρ στον Πιρς Μόργκαν. Προσθέτοντας πως αμέσως μετά έφυγε με προορισμό της αγκαλιά της -μετέπειτα 2ης συζύγου του- Ντόροθι Σκουάιρς.

Προφανώς όμως ο πάλαι ποτέ Τζέιμς Μποντ είχε την τάση να διαλέγει γυναίκες με εκρηκτικό ταμπεραμέντο, αφού και η Ντόροθι κάποια στιγμή τον πλάκωσε στο ξύλο.

«Μιλούσε για κάτι και εγώ, όπως συνήθιζα, δεν έδινα σημασία προτιμώντας να γρατζουνάω την κιθάρα του. Με πλησίασε, πήρε την κιθάρα από τα χέρια μου και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να προσγειώνεται με δύναμη στο κεφάλι μου. Κρίμα για την κιθάρα, που καταστράφηκε εντελώς».

«Οι δυο πρώτες μου γυναίκες με έδερναν», αποκάλυψε ο Ρότζερ Μουρ | iefimerida.gr 1


Κάποια στιγμή ο Ρότζερ Μουρ εγκατέλειψε και την 2η συζυγό του με προορισμό την τρίτη, με την οποία παντρεύτηκαν το 1969.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ