Γυμνόστηθη φωτό πόσταρε κατά λάθος ανερχόμενη τηλεοπτική ηθοποιός [εικόνα] - iefimerida.gr

Γυμνόστηθη φωτό πόσταρε κατά λάθος ανερχόμενη τηλεοπτική ηθοποιός [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 26χρονη ηθοποιός κατάλαβε αμέσως το λάθος της και ζήτησε συγνώμη. Ενώ ο αρραβωνιαστικός της βγήκε αμέσως και την υπεραπίστηκε. Πάντως, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένας από τους 16.000 folllowers της «Ειλικρινά, δεν μας πειράζει».

«Ναι, αυτό με την φωτογραφία όντως συνέβη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το delete έγινε tweet. Νομίζω ότι τα προβλήματα που έχω με την τεχνολογία μόλις απέκτησαν νέα διάσταση».

Αυτό τουίταρε η 26χρονη Άλισον Πιλ, πρωταγωνίστρια του άκρως επιτυχημένου Newsroom του Άαρον Σόρκιν, αμέσως μετά την αποστολή της επίμαχης φωτογραφίας.

Γυμνόστηθη φωτό πόσταρε κατά λάθος ανερχόμενη τηλεοπτική ηθοποιός [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ενώ αρκετοί από τους απόδεκτες βγήκαν και σχολίασαν πως το γεγονός ότι φοράει μόνο γυαλιά οράσεως κάνει την εικόνα ακόμη πιο σέξι.

Ο αρραβωνιαστικός της (επίσης ηθοποιός) Τζέι Μπάρουσελ τουίταρε αμέσως μετά «Το κορίτσι μου είναι μια αξιολάτρευτη χαζούλα. Και τα smart phones κάποια στιγμή θα στην κάνουν έτσι και αλλιώς. Είμαι απλά χαρούμενος που δεν συνέβη πρώτα σε μένα».

Γυμνόστηθη φωτό πόσταρε κατά λάθος ανερχόμενη τηλεοπτική ηθοποιός [εικόνα] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ