Κουβέλης: Κόκκινη γραμμή οι απολύσεις στο Δημόσιο - iefimerida.gr

Κουβέλης: Κόκκινη γραμμή οι απολύσεις στο Δημόσιο

Κουβέλης: Κόκκινη γραμμή οι απολύσεις στο Δημόσιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόκκινη γραμμή θεωρούνται για τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, οι απολύσεις στο Δημόσιο, θέση που επανέλαβε κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Κουβέλης, τόνισε ότι συνεχίζεται η συζήτηση και η διαπραγμάτευση για το πακέτο των μέτρων, ενώ επανέλαβε ότι εμμένει σε όσα έχει ήδη πει, ότι δηλαδή οι εταίροι της χώρας πρέπει να αντιληφθούν ότι κανένα μέτρο δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε μια κοινωνία που διαλύεται.

Ως προς τις ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό τομέα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε ότι δεν μπορούν, τα όσα φέρεται να ζητά η Τρόικα, «να εφαρμοστούν περαιτέρω στα ήδη αποσαρθρωμένα εργασιακά δικαιώματα».

Επίσης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να βοηθήσει τη χώρα και όχι να βασανίσει την κοινωνία, ενώ σε ότι αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση, τόνισε πως δεν πρέπει να γίνει καμιά απόλυση, πόσο μάλλον όταν η μείωση του προσωπικού προκύπτει από τις αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης.

Κλείνοντας, ενημέρωσε πως θα υπάρχει νέα συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ