ΚΚΕ: Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εντείνει τον πόλεμο ενάντια στον λαό - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εντείνει τον πόλεμο ενάντια στον λαό

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εντείνει τον πόλεμο ενάντια στον λαό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή την συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

«Η συνάντηση Σαμαρά – Ντράγκι επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση και η ΕΕ είναι αποφασισμένες να εντείνουν τον πόλεμο ενάντια στο λαό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αναμονή ούτε αυταπάτη», σημειώνει ο Περισσός σε ανακοίνωσή του.

«Μετά από το σημερινό τούνελ στο οποίο βρίσκονται οι εργαζόμενοι, θα ακολουθήσουν νέα τούνελ, με όποια κυβέρνηση, γιατί η κρίση στην Ευρωζώνη θα βαθύνει και γιατί η κερδοφορία των μονοπωλίων που είναι μονόδρομος γι' αυτά προϋποθέτουν την επιστροφή της ζωής του λαού στη δεκαετία του '50 και ακόμα πιο πίσω. Άμεση απάντηση πρέπει να είναι η οργάνωση γενικής απεργίας με κλιμάκωση του αγώνα για την ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης και της ΕΕ», καταλήγει το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ