Ποια είναι η γυναίκα που έχει βαρεθεί να... «απολαμβάνει»! - iefimerida.gr

Ποια είναι η γυναίκα που έχει βαρεθεί να... «απολαμβάνει»!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ιατρικό πρόβλημα από το οποίο πάσχει φέρει το εντυπωσιακό όνομα: Σύνδρομο Διαρκούς Σεξουαλικού Ερεθισμού (Permanent Sexual Arousal Syndrome), το οποίο την στέλνει στα ουράνια κάθε φορά που νιώθει την παραμικρή δόνηση...

«Μερικές φορές, για να ηρεμήσω, έρχομαι τόσο συχνά σε σεξουαλική επαφή που σχεδόν βαριέμαι. Οι δε άντρες που συνουσιάζονται μαζί μου δεν προσπαθούν καθόλου επειδή γνωρίζουν την ευκολία με την οποία έρχομαι σε οργασμό».

Η 28χρονη Βρετανίδα Σάρα Κάρμεν πιστεύει πως η κατάστασή της πυροδοτήθηκε από τα αντισυλληπτικά χάπια:

«Μέσα σε μερικές εβδομάδες, άρχισα να ερεθίζομαι ολοένα και συχνότερα, με τους οργασμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Και δεν τους είχα μονάχα κατά τη διάρκεια της πράξης, αλλά και μετά το τέλος αυτής. Μέσα σε έξι μήνες είχα φτάσει να έχω 150 οργασμούς την ημέρα, για να καταλήξω σήμερα να έχω 200».

Ο σύντροφός της δεν άντεξε και την χώρισε, ενώ οι νέοι σύντροφοί της δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις σεξουαλικές απαιτήσεις της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ