Δένδιας: Η ΕΛ.ΑΣ ολιγώρησε στη Ραφήνα – Η Χρυσή Αυγή δεν θα μας κάνει ζούγκλα - iefimerida.gr

Δένδιας: Η ΕΛ.ΑΣ ολιγώρησε στη Ραφήνα – Η Χρυσή Αυγή δεν θα μας κάνει ζούγκλα

Δένδιας: Η ΕΛ.ΑΣ ολιγώρησε στη Ραφήνα – Η Χρυσή Αυγή δεν θα μας κάνει ζούγκλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε πως η ελληνική αστυνομία, το υπουργείο και η κυβέρνηση δεν έχουν σκοπό να αντιδικήσουν με κανέναν, ξεκαθάρισε ωστόσο πως αν η ελληνική κοινωνία επιτρέψει συμπεριφορές όπως αυτές της Χρυσής Αυγής σε Ραφήνα και Μεσολόγγι, τότε η χώρα θα μετατραπεί σε ζούγκλα. «Θα τηρήσουμε τον νόμο, που δεν απευθύνεται κατά της Χρυσής Αυγής ή κατά των αντιεξουσιαστών, αλλά κατά πάντων» σημείωσε ο Νίκος Δένδιας.

Μάλιστα σε συνέντευξη του σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ παραδέχθηκε τα λάθη που έγιναν στα γεγονότα της Ραφήνας λέγοντας πως υπήρξε ολιγωρία της αστυνομίας.

Παράλληλα ο κ.Δένδιας έκανε γνωστό πως μέσα στο φθινόπωρο το σχήμα της αστυνομίας θα αναδιοργανωθεί, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ είναι δομημένη στα πρότυπα του '60, του '70 και του '80.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ