Ούτε μεταχειρισμένες δεν πωλούνται πλέον Bentley, Ferrari και Maserati στην Ελλάδα [πίνακες] - iefimerida.gr

Ούτε μεταχειρισμένες δεν πωλούνται πλέον Bentley, Ferrari και Maserati στην Ελλάδα [πίνακες]

Ουτε μεταχειρισμένες δεν πωλούνται πλέον Bendley
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα τάρταρα έχουν κατακρημνιστεί οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα καθώς μετά την πτωτική πορεία των τελευταίων χρόνων, φέτος έχουν κάνει μια ακόμη θεαματική βουτιά φτάνοντας ως το τέλος Αυγούστου μόλις τα 42.072.

Συνολικά, η οικονομική κρίση και η δραστική περικοπή δανείων από τις τράπεζες έφεραν τις πωλήσεις στο επίπεδο των αρχών της δεκαετίας του 1980 και είναι μειωμένες κατά 80% σε σχέση με τις χρονιές σταθμούς όπως το 2000 (216.009), το 2001 (210.100), το 2007(208.921) και το 2008 (207.411). Τα στοιχεία, στον σχετικόπίνακα που ακολουθεί αφορούν για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου - Αυγούστου της κάθε χρονιάς και αφορούν πωλησεις σε χιλιάδες ευρώ.

Ούτε μεταχειρισμένες δεν πωλούνται πλέον Bentley, Ferrari και Maserati στην Ελλάδα [πίνακες] | iefimerida.gr 0

Οπως είναι φυσικό αντίστοιχη είναι και η μείωση των αυτοκινήτων που χαρακτηρίζονται πολυτελείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλο το 2001 και το 2012 -έως τώρα τουλάχιστον- δεν έχει πουληθεί ούτε ένα αυτοκίνητο από μάρκες όπως η Bentley, η Ferrari, η Hummer, η Maserati και η Lamborgini.

Ούτε μεταχειρισμένες δεν πωλούνται πλέον Bentley, Ferrari και Maserati στην Ελλάδα [πίνακες] | iefimerida.gr 1

Την ίδια ώρα κατακρημνίζονται ακόμη και οι τιμές των πολυτελών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού και αυτοκίνητα με κόστος 70, 80 ή και 100.000 ευρώ προσφέρονται στο ένα τρίτο ή και στο ένα τέταρτο της αρχικής τους τιμής προκειμένου να τα... ξεφορτωθούν οι ιδιοκτήτες τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ