Το ΚΚΕ έκλεισε και επίσημα τον τηλεοπτικό σταθμό «902» - iefimerida.gr

Το ΚΚΕ έκλεισε και επίσημα τον τηλεοπτικό σταθμό «902»

Το ΚΚΕ έκλεισε και επίσημα τον τηλεοπτικό σταθμό «902»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ιδιαίτερα μεγάλο κόστος λειτουργίας της τηλεόρασης του «902», μετά τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση ήταν ο λόγος για τον οποίο η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποφάσισε να σταματήσει τη μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, τα έσοδα του «902» από τη διαφήμιση ήταν πενιχρά, δεδομένου ότι ήταν σταθμός του ΚΚΕ, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «ακόμη και από την κρατική διαφήμιση έπαιρνε ψίχουλα».

«Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους», αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται πως η ΚΕ είχε ήδη ενημερώσει, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, όλα τα κομματικά όργανα και τις ΚΟΒ για τις δυσκολίες και το ενδεχόμενο να σταματήσει η λειτουργία της τηλεόρασης του «902».

Παράλληλα από το ΚΚΕ δίνεται η υπόσχεση στήριξής των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού που μένουν πλέον χωρίς δουλειά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ