Σουπερμόντελ ετών 81 εντυπωσιάζει στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης [εικόνες] - iefimerida.gr

Σουπερμόντελ ετών 81 εντυπωσιάζει στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάρμεν Ντελ Ορεφίς, κάτοχος του τίτλου του γηραιότερου εργαζόμενου μοντέλου στον κόσμο, βρέθηκε να κάνει «διπλοβάρδια» κάτα την διάρκεια του New York Fashion Week ανεβαίνοντας δυο φορές στην πασαρέλα, για δυο διαφορετικούς σχεδιαστές, μέσα στην ίδια μέρα. Κερδίζοντας, για άλλη μια φορά, τις εντυπώσεις.

«Πιστεύω ότι η Αμερική ωριμάζει σιγά σιγά και συνειδητοποιεί ότι ο κύριος όγκος της ζωής ενός ανθρώπου βρίσκεται μετά την ηλικία των 50 ετών. Προσωπικά δεν ξέρω αν το ότι δουλεύω ακόμη είναι κάτι καλό ή κάτι χαζό. Απλά είναι κάτι που απολαμβάνω να κάνω».

Σουπερμόντελ ετών 81 εντυπωσιάζει στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε στην Daily Mail η βέρα Νεουορκέζα Κάρμεν Ντελ Ορεφίς, που ανέβηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα το 1947 για λογαριασμό της Vogue. Όταν δηλαδή ήταν μόλις 15 ετών.

Και από τότε δεν κατέβηκε ποτέ.

Σουπερμόντελ ετών 81 εντυπωσιάζει στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πλέον η Κάρμεν αποτελεί είδωλο της βιομηχανίας, με νεαρά μοντέλα να πλησιάζουν και να της ζητούν συμβουλές και αυτόγραφο, ενώ πρόσφατα ήταν το κεντρικό πρόσωπο ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο About Face: The Supermodels, Then and Now.

Σουπερμόντελ ετών 81 εντυπωσιάζει στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ