ΔΝΤ: Η Ιρλανδία πρέπει ακόμη να καταβάλει δύσκολες προσπάθειες - iefimerida.gr

ΔΝΤ: Η Ιρλανδία πρέπει ακόμη να καταβάλει δύσκολες προσπάθειες

ΔΝΤ: Η Ιρλανδία πρέπει ακόμη να καταβάλει δύσκολες προσπάθειες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόοδο που έχει σημειώσει τα τελευταία δύο χρόνια αλλά και τις προσπάθειες που πρέπει ακόμη να κάνει, παραθέτει σε έκθεσή του για την Ιρλανδία, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Σύμφωνα με το ΔΝΤ, Η Ιρλανδία θα πρέπει να περικόψει κι άλλο τις δαπάνες της, ενώ στην έκθεση αναθεωρήθηκαν προς τα κάτω οι προβλέψεις σχετικά με την ανάπτυξη της χώρας.

«Η οικονομία έχει αρχίσει να παρουσιάζει και πάλι σημάδια μέτριας ανάπτυξης, όμως οι κίνδυνοι επιδείνωσης παραμένουν αυξημένοι και απαιτούνται νέες και δύσκολες προσπάθειες για την επίτευξη μιας βιώσιμης ανάκαμψης», αναφέρει στην έκθεσή του το ΔΝΤ.

Παράλληλα όσον αφορά την αναθεώρηση προς τα κάτω για την Ιρλανδία, το ΔΝΤ βλέπει την ανάπτυξη της χώρας το 2012, από 0,5% σε 0,4%, και κυρίως για το 2013, από 1,9% στο 1,4%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ