Λυκουρέντζος: Η Υγεία δεν μπορεί να είναι πεδίο εύκολου πλουτισμού επιτηδείων - iefimerida.gr

Λυκουρέντζος: Η Υγεία δεν μπορεί να είναι πεδίο εύκολου πλουτισμού επιτηδείων

Λυκουρέντζος: Η υγεία δεν μπορεί να είναι πεδίο εύκολου πλουτισμού επιτηδείων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα στους φαρμακοποιούς έστειλε από τη βουλή ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, καλώντας τους να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, να μην εκβιάζουν την κοινωνία και να αντιληφθούν τις ευθύνες τους.

Ο κ.Λυκουρεντζος πρόθεσε ότι «πρέπει να καταλήξουμε σε μια έντιμη και ειλικρινή συμφωνία που θα τηρήσουμε για χάρη του τόπου. Η υγεία δεν μπορεί να είναι πεδίο εύκολου πλουτισμού των επιτηδείων, εξαντλούμε τις δυνατότητες και περιμένουμε ανταπόκριση σε αυτή την έντιμη δική μας συμπεριφορά».

Μάλιστα ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας για τους επίορκους γιατρούς και φαρμακοποιούς.

Τέλος ο κ. Λυκουρέντζος ξεκαθαρίσε ότι σε περίπτωση που οι φαρμακοποιοί συνεχίσουν να μην δέχονται συνταγές του ΕΟΠΥΥ η πολιτεία έχει τρόπο να παρέμβει, «διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι δεν θα στερηθούν τα φάρμακα που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν βαριές ασθένειες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ