Δήμαρχος Ραφήνας: Η Χρυσή Αυγή έσπασε πάγκους αλλοδαπών που είχαν άδεια - iefimerida.gr

Δήμαρχος Ραφήνας: Η Χρυσή Αυγή έσπασε πάγκους αλλοδαπών που είχαν άδεια

Δήμαρχος Ραφήνας: Η Χρυσή Αυγή έσπασε πάγκους αλλοδαπών που είχαν άδεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος από την έφοδο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή στο πανηγύρι της Ραφήνας, οι οποίοι μαζί με μέλη του κόμματος τους έσπασαν πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών, έρχεται η δήλωση του δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργου Χριστόπουλου ότι οι άτυχοι μετανάστες είχαν άδεια.

Ο κ.Χριστόπουλος μιλώντας στο BHMA FM ανέφερε πως οι μικροπωλητές που έπεσαν θύματα της βίας των Χρυσαυγιτών είχαν άδεια και πουλούσαν νόμιμα τα προϊόντα τους. Παράλληλα τόνισε πως την ώρα της επίθεσης στο σημείο δεν υπήρχαν αστυνομικοί, καθώς η αστυνομική δύναμη στο δήμο είναι μικρή, ενώ σημείωσε ότι ο δήμος δεν διαθέτει δημοτική αστυνομία.

Ωστόσο αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου των υπαίθριων πωλητών, που μεταξύ άλλων τονίζει: «Οι αυθόρμητες κινήσεις ματ μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες εμποροπανηγύρεις ανά την επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους, με την παρότρυνση αυτή η δράση τους να συνεχιστεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ