Τί ρόλο θα έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο γάμο Πιτ – Τζολί - iefimerida.gr

Τί ρόλο θα έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο γάμο Πιτ – Τζολί

 Τί ρόλο θα έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο γάμο Πιτ – Τζολί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Λονδίνο βρέθηκε πρόσφατα ο Μπραντ Πιτ στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας με τίτλο «Κilling Them Softly», και σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε και στον επικείμενο γάμο του με την Αντζελίνα Τζολί αλλά και το ρόλο που θα έχει στο μυστήριο ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Αναφορικά με το γάμο είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Δεν υπάρχουν άλλα σχέδια, εκτός από το ότι θα παντρευτούμε. Κάνω λιγότερα σχέδια όσο μεγαλώνω». Ξεκαθάρισε πάντως τι ο γάμος δεν θα είναι υπερπαραγωγή, αλλά μια λιτή τελετή με λίγους καλεσμένους, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι εκείνος και η σύντροφός του δεν έχουν ακόμα ορίσει ημερομηνία για τον γάμο. Παραδέχθηκε πάντως ότι τα παιδιά τους πιέζουν να γίνει σύντομα.

Παράλληλα, όταν ερωτήθηκε αν ο καλός του φίλος Τζορτζ Κλούνεϊ, θα είναι ο κουμπάρος, όπως ακούγεται τις τελευταίες εβδομάδες, απάντησε με χιούμορ: «Όπως καλά γνωρίζετε, ο Τζορτζ δεν πιστεύει σε αυτά. Έτσι, θα μπορεί να βάζει τους προσκεκλημένους στις θέσεις τους ή κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ