Οργή και πένθος στην κηδεία του άτυχου ιερέα - Αθώα δηλώνει η μαύρη χήρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Οργή και πένθος στην κηδεία του άτυχου ιερέα - Αθώα δηλώνει η μαύρη χήρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οργής και πένθους η κηδεία του άτυχου ιερέα που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τον εραστή της συζύγου του. Όσο για τη «μαύρη χήρα», πλέον αλλάζει την κατάθεσή της και υποστηρίζει ότι είναι αθώα και ότι είχε πέσει θύμα εκβιασμού από τον ζηλιάρη εραστή της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, πλήθος συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι, για να πει το τελευταίο αντίο στον πατέρα Αθανάσιο και όλοι έκαναν λόγο για έναν χρυσό άνθρωπο. Τραγικές φιγούρες οι τρεις γιοι του, με τον μικρότερο να είναι μόλις 14 ετών, η αδελφή του Έφη και ο 83χρονος πατέρας του που ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της παπαδιάς.

Εκτός από την στενή οικογένεια, πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία για να αποχαιρετίσει τον άτυχο ιερέα. Οι συγγενείς του ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να μην δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες από την εξόδιο ακολουθία.

Από την πλευρά της η σατανική παπαδιά, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα, αρνείται τις κατηγορίες περί ηθικής αυτουργίας και επιμένει στην αθωότητά της, υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει θύμα εκβιασμού από τον εραστή της και ότι η μοιραία συνάντηση είχε κανονιστεί ώστε να μιλήσει ο εραστής με τον παπά και όχι να τον σκοτώσει.

Ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι είναι έγκλημα ερωτικού πάθους, ότι για όλα ευθύνεται ο εραστής της και η ζήλια του και ότι την απειλούσε.

«Τη ζήλευε σε παθολογικό βαθμό, την εκβίαζε, την απειλούσε και τη φόβιζε ότι αν δε φύγει μαζί του, θα σκοτώσει τον άντρα της» είπε ο δικηγόρος της.

Ωστόσο για αυτές τις «απειλές» δεν είχε ενημερώσει την αστυνομία, γιατί δεν περίμενε ότι αυτά που της έλεγε ο εραστής της, θα τα κάνει πράξη, ενώ υποστήριξε ότι ο εραστής της την απείλησε μετά το έγκλημα και γι' αυτό τα είπε αλλιώς στην πρώτη της κατάθεση και όχι την αλήθεια.

«Έκανε δεσμό με τον λάθος άνθρωπο που η ζήλια του όπλισε το χέρι» κατέληξε ο δικηγόρος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ