Θα διώξουν από το Δημόσιο τους μισούς Διευθυντές με σφραγίδα Task Force - iefimerida.gr

Θα διώξουν από το Δημόσιο τους μισούς Διευθυντές με σφραγίδα Task Force

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ομάδες εργασίας που έχουν ξεκινήσει την αξιολόγηση των δομών του κράτους με την άμεση επίβλεψη της Task Force ζητούν να μπει άγριο μαχαίρι στις δομές του κράτους με το κόψιμο σχεδόν του περίπου στο 50% των υπηρεσιών όλων των υπουργείων.

Το Δημόσιο από τις αρχές του επόμενου έτους θα λειτουργεί με σχεδόν τους μισούς τμηματάρχες, διευθυντές και γενικούς διευθυντές ενώ το προσωπικού που υπηρετεί στις υπό κατάργηση υπηρεσιακές μονάδες, θα μετακινηθεί σε κάποια άλλη υπηρεσία από εκείνη στην οποία εργάζεται στο πλαίσιο του ίδιου υπουργείου ή κάποιου άλλου δημόσιου φορέα.

Σύμφωνα με το Βήμα η μετακίνηση προσωπικού θα ξεκινήσει στις αρχές του 2013 και θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του ιδίου έτους.

Η ομάδα της Task Force, που επιβλέπει την αξιολόγηση των δομών του κράτους, "ανακάλυψε" ότι στα υπουργεία υπάρχουν υπηρεσίες που ουσιαστικά είναι «νεκρές», ότι έχουν συσταθεί για ψηφοθηρικούς κυρίως λόγους «οργανισμοί -σφραγίδες» και ότι υπάρχουν υπηρεσιακές μονάδες που επιτελούν περιττές και άχρηστες αρμοδιότητες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ