Μέρκελ: Οσο γρηγορότερα υλοποιήσει το πρόγραμμά της η Ελλάδα, τόσο το καλύτερο - iefimerida.gr

Μέρκελ: Οσο γρηγορότερα υλοποιήσει το πρόγραμμά της η Ελλάδα, τόσο το καλύτερο

Μέρκελ: Οσο γρηγορότερα υλοποιήσει το πρόγραμμά της η Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι όσο πιο γρήγορα υλοποιήσει το πρόγραμμά της η Ελλάδα, τόσο το καλύτερο, εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ.

Μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στη Βιέννη, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αυστριακό ομόλογό της Βέρνερ Φάιμαν, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως ανέφερε, του είχε τονίσει ότι είναι πολύ σημαντικό να εφαρμοστεί το πρόγραμμα και πως θα αναμείνει την έκθεση της Τρόικα, η οποία θα παρουσιάζει την αξιολόγησή της.

«Ενθαρρύναμε την Ελλάδα να υλοποιήσει το πρόγραμμά της και όσο γρηγορότερα γίνει αυτό,τόσο καλύτερα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Γερμανίδα καγκελάριος, προσθέτοντας ότι, κατά τα άλλα, ισχύει το πρόγραμμα όπως είχε αποφασιστεί.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως, από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα δικαιούται, να γίνει η αξιολόγησή της στη βάση της έκθεσης της Τρόικα και να μην ακούγονται κάθε ημέρα και διαφορετικά πράγματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ