Nέα πτέρυγα αποκτά το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» χάρη στην Εθνική Τράπεζα - iefimerida.gr

Nέα πτέρυγα αποκτά το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» χάρη στην Εθνική Τράπεζα

Nέα πτέρυγα αποκτά το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» χάρη στην Εθνική Τράπεζα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκαινιάσθηκε το νέο φαρμακείο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», προαναγγέλοντας τη δημιουργία της νέας πτέρυγας και των νέων χειρουργείων που δημιουργούνται με δωρεά της Εθνικής Τράπεζας.

Στα εγκαίνια παρεβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Γιώργος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος Αλέξανδρος Τουρκολιάς.

Όπως έχει ανακοινώσει η Εθνική Τράπεζα, η χορηγία θα ανέλθει συνολικά σε 30 εκατ. ευρώ και θα περιλαμβάνει την κατασκευή νέας πτέρυγας χειρουργείων και των συνοδών μονάδων ανάνηψης και εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Στο νέο κτίριο το οποίο θα έχει επιφάνεια 12.700 τετραγωνικών μέτρων και θα περιλαμβάνει 3 αίθουσες στεφανιογραφιών και ηλεκτροφυσιολογίας και 20 κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για Καρδιοχειρουργικά, Νευροχειρουργικά και Θωρακοχειρουργικά περιστατικά, καθώς και νέα σύγχρονη κεντρική αποστείρωση. Το έργο αυτό, θα αντικαταστήσει τα, ηλικίας 40 περίπου ετών, χειρουργεία του «Ευαγγελισμού», αυξάνοντας τις χειρουργικές αίθουσες σε 22 γεγονός που θα συμβάλλει στην κατάργηση του χρόνου αναμονής για οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ