Die Welt: Ο Γιώργος Παπανδρέου χαίρεται τη ζωή – Σπανίως είναι στην Βουλή - iefimerida.gr

Die Welt: Ο Γιώργος Παπανδρέου χαίρεται τη ζωή – Σπανίως είναι στην Βουλή

Die Welt: Ο Γιώργος Παπανδρέου χαίρεται τη ζωή – Σπανίως είναι στην Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συνεχή ταξίδια του Γιώργου Παπανδρέου, σε Αφρική, Ευρώπη και Αμερική, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως σπανίως βρίσκεται στην ελληνική βουλή.

«Πριν από μερικές μέρες επισκέφθηκε τη Νότιο Αφρική. Ένα ταξίδι για το οποίο πάντως είχε καταθέσει αιτιολογημένη αίτηση αδείας στο κοινοβούλιο μιας και είναι βουλευτής. Επισκέφθηκε τη Νότιο Αφρική ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και έβγαζε πύρινους λόγους για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής» γράφει η εφημερίδα.

Η εφημερίδα σημειώνει επίσης: «Μετά την παραίτησή του τον Νοέμβριο του 2011 παραμέλησε πολύ τα καθήκοντά τους ως βουλευτής. Στα μίντια γίνεται λόγος για πολυτελή ταξίδια στην Ελλάδα με διάρκεια 45 μέρες. Ο μισθός του βουλευτή για τον οποίο δεν εργάζεται σκληρά στο γραφείο για να τον κερδίσει προφανώς δεν του φτάνει. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με το πρακτορείο Harry Walker για πληρωμένες δημόσιες εμφανίσεις και θέλει να διδάξει και στο Χάρβαρντ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ