Τραγωδία στο Αιγαίο - Βυθίστηκε πλοίο που μετέφερε λαθρομετανάστες [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγωδία στο Αιγαίο - Βυθίστηκε πλοίο που μετέφερε λαθρομετανάστες [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο και περισσότεροι νεκροί λαθρομετανάστες εντοπίζονται μετά τη βύθιση του σκάφους στο οποίο επέβαιναν στα χωρικά ύδατα μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας.

Το πλοίο 15 μέτρων βυθίστηκε 50 μέτρα από την ακτή, μετά από πρόσκρουση σε ύφαλο. Μετέφερε 104 λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές έχουν βρεθεί 39 πτώματα, ενώ μετά τις έρευνες βατραχανθρώπων φαίνεται να υπάρχουν άλλα 15 πτώματα εγκλωβισμένα στην αποθήκη του σκάφους.

Τα περισσότερα από τα θύματα είναι γυναίκες και παιδιά, οι οποίοι την ώρα του ναυαγίου βρισκόταν στο αμπάρι του αλιευτικού σκάφους με αποτέλεσμα να παγιδευτούν και να πνιγούν.

Από τα ναυάγιο έχουν διασωθεί συνολικά 46 άτομα και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Ανάμεσα στους διασωθέντες είναι ο καπετάνιος του πλοίου και ο βοηθός του, οι οποίοι συνελήφθησαν και ανακρίνονται από τις διωκτικές αρχές της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ