Αυτός είναι ο εραστής της παπαδιάς που δολοφόνησε τον ιερέα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο εραστής της παπαδιάς που δολοφόνησε τον ιερέα [εικόνες]

Αυτός είναι ο εραστής της παπαδιάς που δολοφόνησε τον ιερέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αγρότης στο επάγγελμα 40χρονος εραστής της παπαδιάς που δολοφόνησε τον άτυχο ιερέα πέρασε το πρωί της Τετάρτης το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Πύργου προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 40χρονος είναι κάτοικος του χωριού Κρουνός της Ηλείας, αγρότης στο επάγγελμα ενώ περιστασιακά απασχολούνταν και σε άλλες εργασίες.

Μάλιστα, στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τη δικαιοσύνη αφού είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών και μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι τους τελευταίους τέσσερις με πέντε μήνες διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 43χρονη παπαδιά, η οποία ήταν κάτοικος Φωκίδας, αλλά το πατρικό της βρισκόταν σε χωριό της Ηλείας, όπου και ταξίδευε συχνά με σκοπό να συναντά τον εραστή της, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση ότι πρέπει να πληρώσει τους λογαριασμούς και να καθαρίσει το σπίτι.

Με σκυμμένο το κεφάλι, φορώντας φόρμα εργασίας, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με το συγκεντρωμένο πλήθος να τον γιουχάρει ο 40χρονος, το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου (από όπου και οι φωτογραφίες), προκειμένου να απολογηθεί.

Αυτός είναι ο εραστής της παπαδιάς που δολοφόνησε τον ιερέα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: iliaoikonomia.gr

Αυτός είναι ο εραστής της παπαδιάς που δολοφόνησε τον ιερέα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία: patrisnews.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ