Σήμερα ο Σαμαράς βλέπει τον Φούχτελ, την Παρασκευή τον Βαν Ρομπάι - iefimerida.gr

Σήμερα ο Σαμαράς βλέπει τον Φούχτελ, την Παρασκευή τον Βαν Ρομπάι

Σήμερα ο Σαμαράς βλέπει τον Φούχτελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη χθεσινή συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τον Γερμανό ομόλογο του Σόιμπλε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση κ. Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.

Το Μέγαρο Μαξίμου περιμένει μια θετική δήλωση από τον κ. Φούχτελ μετά τη συνάντηση, δήλωση που θα επιβεβαιώσει την αλλαγή στο κλίμα των ελληνογερμανικών σχέσεων. Ιδιαίτερης σημασίας χαρακτηρίζουν συνεργάτες του πρωθυπουργού και τη συνάντηση που θα έχει την Παρασκευή το απόγευμα ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χμαν Βαν Ρομπάι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά και η σημερινή ενημέρωση που θα κάνει στη Βουλή ο υπουργός Υγείας για τη χρηματοδότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας ιδίως μετά τα χθεσινά επεισόδια με συνταξιούχους έξω στο υπουργείο.

Ταυτόχρονα, καθώς μπαίνει στην τελική φάση και το ζήτημα των σεισμικών ερευνών για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης, σήμερα αναμένεται ο υπουργός Περιβάλλοντος Ευάγγελος Λιβιεράτος να ανακοινώσει στη Βουλή τις εταιρείες που προκρίθηκαν για τις έρευνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ