Ξεκίνησε η μάχη της ΔΕΘ για Τσίπρα και Παπαρήγα – Στα μαχαίρια για τις ξεχωριστές πορείες - iefimerida.gr

Ξεκίνησε η μάχη της ΔΕΘ για Τσίπρα και Παπαρήγα – Στα μαχαίρια για τις ξεχωριστές πορείες

Η μάχη της ΔΕΘ για Τσίπρα και Παπαρήγα – Εντονη αντιπαράθεση για τις ξεχωριστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νωρίς νωρίς ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ενόψει ΔΕΘ με αφορμή τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη. Η απόφαση του Περισσού να πραγματοποιήσει ξεχωριστή εκδήλωση διαμαρτυρίας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το Σάββατο λοιπόν στη Θεσσαλονίκη έχουν δοθεί δύο ραντεβού, το ένα από το ΠΑΜΕ με επικεφαλής την Αλέκα Παπαρήγα και το άλλο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα. Η μάχη των δύο κομμάτων κάτω από τον Λευκό Πύργο έχει ξεκινήσει από εδώ και μέρες με τα πρώτα καρφιά να πέφτουν από τον «Ριζοσπάστη» και την «Αυγή», με την καθεμία ξεχωριστά να απευθύνει κάλεσμα στις κινητοποιήσεις.

Ο «Ριζοσπάστης» καλεί τον κόσμο να κατέβει μαζί με το ΠΑΜΕ στον αγώνα κατά της καταιγίδας που έρχεται και η «Αυγή» καλεί τους πολίτες στην πορεία των συνδικάτων με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν πως στην πιο δύσκολη στιγμή για τον τόπο και το λαϊκό κίνημα ορισμένοι προτάσσουν το κομματικό συμφέρον. Πάντως χαρακτηριστικό είναι πως σε καμία από τις δύο εφημερίδες δεν αναφέρονται οι... αντίπαλες πορείες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ