Χωρίς Facebook ο Δήμος Καλαμάτας - iefimerida.gr

Χωρίς Facebook ο Δήμος Καλαμάτας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας πήρε χθες την απόφαση να απαγορευτεί η πρόσβαση των υπαλλήλων του δήμου στην διαδικτυακή εφαρμογή του Facebook.

Ένα αυστηρό όχι στην χρήση των social media και ειδικά του Facebook την ώρα εργασίας είπε στους δημοτικούς υπαλλήλους ο δήμαρχος της πόλης της Καλαμάτας. Με χθεσινή του εντολή, ζήτησε να μπλοκαριστούν σε όλους τους υπολογιστές του δήμου οι συγκεκριμένες εφαρμογές!

Σύμφωνα με το isthmos.gr στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε η επέκταση του ασύρματου δικτύου Ιντερνετ και σε άλλα σημεία της πόλης, καθώς και η χρήση του δικτύου "Σύζευξις" για υπηρεσιακές τηλεφωνικές κλήσεις στο διοικητήριο, κατόπιν συνεννόησης με την περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας δείχνει να ακολουθεί το παράδειγμα εκατοντάδων άλλων εργοδοτών και προϊσταμένων ανά τον κόσμο που θεωρούν ότι μειώνεται η αποδοτικότητα των υπαλλήλων όταν «χαζεύουν» σερφάροντας σε social media εφαρμογές όπως το Facebook αλλά και το twitter, και για αυτό τον λόγο έχουν προβεί σε απαγορεύσεις, μπλοκαρίσματα υπολογιστών, ακόμα και σε απολύσεις, οι οποίες μάλιστα έχουν δικαιωθεί και με δικαστικές αποφάσεις, ακόμα και στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook Δήμος απαγόρευση Καλαμάτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ