Βεστερβέλε: Είναι ανάγκη για άμεση δημοκρατική μετάβαση στην Συρία - iefimerida.gr

Βεστερβέλε: Είναι ανάγκη για άμεση δημοκρατική μετάβαση στην Συρία

Βεστερβέλε: Είναι ανάγκη για άμεση δημοκρατική μετάβαση στην Συρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη γα άμεση μετάβαση στην Δημοκρατία στην Συρία, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, σχολιάζοντας τον αιματηρό εμφύλιο που λαμβάνει χώρα.

Ο Γερμανός πολιτικός τόνισε πως η δημοκρατική αυτή μετάβαση πρέπει να εκπροσωπεί όλη την συριακή αντιπολίτευση. «Έχουμε μια επείγουσα ανάγκη για μια κοινή πλατφόρμα για όλες τις ομάδες της αντιπολίτευσης (της Συρίας) που σέβονται τη δημοκρατία, την ανεκτικότητα και τον πλουραλισμό. Έχουμε επείγουσα ανάγκη για μια μεταβατική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί από όλες τις ομάδες που σέβονται αυτές τις αξίες», δήλωσε ο Βεστερβέλε.

Στην συζήτηση της διεθνούς ομάδας που δημιουργήθηκε από την ομάδα των «Φίλων του συριακού λαού» και της οποίας συμπρόεδροι είναι η Γερμανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και λαμβάνουν μέρος 60 χώρες, τέθηκε επί τάπητος το οικονομικό μέλλον της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ