Quickies in New York: Ένα site για εστέτ λάτρεις του σεξουαλισμού που ξέρουν να διαβάζουν! [εικόνες] - iefimerida.gr

Quickies in New York: Ένα site για εστέτ λάτρεις του σεξουαλισμού που ξέρουν να διαβάζουν! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To blog Quickies in New York αποτελεί καρπό των ιστοριών-νουβελών του Guy in New York και των φωτογραφιών του Dirty Gentleman υπό το αισθητικά άψογο βλέμμα της στυλίστριας Dorothy Darker.

Ναι... Θα δεις φωτογραφίες υγρών αιδοίων και πεών σε στύση, στάσεων υποταγής και σκληρών διεισδύσεων, ομαδικού σεξ και ομοφυλοφιλικών περιπτύξεων. Κι όμως δεν θα σου θυμίζει σε τίποτα τις συνήθεις αντιαισθητικές σελίδες ανάλογου περιεχομένου. Σ' αυτό το ψαγμένο tumblr, θα αναγκαστείς να επιδοθείς σε μια παλιά συνήθεια: την ανάγνωση...

Ξεκίνησε το 2009 ως προσωπικό στοίχημα των συντελεστών του και κυρίως του συγγραφικά ανήσυχου Guy in New York και στόχος του είναι η εξερεύνηση των ψυχοσυναισθηματικών, διανοητικών και εικονογραφικών πλευρών της ερωτικής πράξης και των σεξουαλικών σχέσεων.

Μεταφέροντάς μας από εσωτερικά δωματίων σε παγκάκια νεοϋρκέζικων πάρκων, το blog ακολουθεί τις τροχιές των Guy in New York και The Dirty Gentleman, καθώς περιηγούνται στις ατραπούς μιας από τις πιο sexy πόλεις του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ