Ντιακιτέ: «Εχω να δώσω πολλά στον Ολυμπιακό» - iefimerida.gr

Ντιακιτέ: «Εχω να δώσω πολλά στον Ολυμπιακό»

Ντιακιτέ: «Εχω να δώσω πολλά στον Ολυμπιακό»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ντρίσα Ντιακιτέ να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Ο 27χρονος μέσος από το Μάλι μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως έχει να δώσει, αλλά και να πάρει πολλά από τους πρωταθλητές Ελλάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την μεταγραφή στον Ολυμπιακό, είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά στον Ολυμπιακό αλλά και ο Ολυμπιακός να δώσει πολλά σε εμένα και αυτό είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο.

»Όταν μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την πιθανότητα να μεταγραφώ στην ομάδα σίγουρα το Champions League έπαιξε σημαντικό ρόλο αφού είναι μια πολύ σπουδαία διοργάνωση και είναι το όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε αυτό και έτσι δεν δίστασα να πάρω την απόφαση, για αυτό και ήρθα εδώ, συζήτησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και υπέγραψα το συμβόλαιό μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη».

Φωτογραφία: olympiacos.org

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ