Οι Red Hot Chilly Peppers για 1η φορά στην Ελλάδα σε μία μοναδική συναυλία - iefimerida.gr

Οι Red Hot Chilly Peppers για 1η φορά στην Ελλάδα σε μία μοναδική συναυλία

Οι Red Hot Chilly Peppers για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία μοναδική συναυλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συναυλία που το ελληνικό κοινό ζητούσε για χρόνια να δει, είναι πλέον γεγονός! ΟΙ Red Hot Chilly Peppers ήρθαν στην Ελλάδα και θα εμφανιστούν απόψε, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ για μία μοναδική συναυλία που θα αφήσει εποχή, αναστατώνοντας παράλληλα τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, που θα αλλάξουν μόνο για σήμερα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους θαυμαστές τους.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος, το πολυπλατινένιο συγκρότημα, που έχει σαρώσει τα Grammy θα κάνει μία στάση και στην Αθήνα ξεσηκώνοντας το ελληνικό κοινό. O Άντονι, ο Φλέα, ο Τσαντ Σμίθ και ο Τζος Κλινγκχόφερ, είναι εδώ και μας υπόσχονται μία μουσική βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Στο ιστορικό τους έχουν πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις album και τουλάχιστον 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του «Best Album Rock» για το «Stadium Arcadium», του «Best Rock Performance By a Duo or Group» για το «Dani California», του «Best Rock Song» για το «Scar Tissue» και του «Best Hard Rock Performance With Vocal» για το «Give It Away».

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 10 άλμπουμ με πιο πρόσφατο το «I'm with you», με το οποίο ξεκινούν την φετινή παγκόσμια περιοδεία τους, ενώ έχουν να επιδείξουν μεγάλες επιτυχίες και από προηγούμενα αλμπουμ, όπως το «Dani California» απο το «Stadium Arcadium» που παρέμεινε 14 εβδομάδες στη θέση #1 και τα "Tell Me Baby" και "Snow (Hey Oh)" που κατέλαβαν την πρώτη θέση αμέσως μετά την κυκλοφορία τους

Φυσικά η επίσκεψη ενός τέτοιου συγκροτήματος δε θα μπορούσε παρά να αναστατώσει την κυκλοφορία στην Αθήνα, ωστόσο οι θαυμαστές του συγκροτήματος θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν από τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ.

Υπενθυμίζεται πως οι τελευταίες διελεύσεις συρμών από τον σταθμό «Ειρήνη» της γραμμής 1, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

α) Από Ειρήνη προς Πειραιά: 23:55, 00:10 και 00:25.

β) Από Ειρήνη προς Ομόνοια: 00:40.

γ) Από Ειρήνη προς Κηφισιά: 23:53, 00:04, 00:14, 00:26, 00:41 και 00:56.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ