Βαρουφάκης: «Μεγάλο λάθος του Στουρνάρα που έγινε υπουργός Οικονομικών» - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: «Μεγάλο λάθος του Στουρνάρα που έγινε υπουργός Οικονομικών»

Βαρουφάκης: «Μεγάλο λάθος του Στουρνάρα που έγινε υπουργός Οικονομικών»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον Γιάννη Στουρνάρα για την επιλογή του να γίνει υπουργός, εξέφρασε ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.

Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε πως «ήταν λάθος του Γιάννη Στουρνάρα που δέχθηκε τη θέση ως υπουργός Οικονομικών».

Ο οικονομολόγος, όπως παραδέχθηκε, δυσκολεύεται να ασκήσει κριτική στον φίλο και συνάδελφό του. «Ωστόσο, δεν μπορώ να κρυφτώ», επεσήμανε.

«Μία κυβέρνηση που εκλέχθηκε για να μην διαπραγματευτεί, όταν σε καλεί να είσαι υπουργός Οικονομικών, ουσιαστικά σε δεσμεύει ότι ούτε εσύ θα διαπραγματευτείς. Ο Στουρνάρας από τη στιγμή που δέχθηκε αυτή τη θέση, δεν μπορούσε να μην κάνει αυτό το πράγμα», τόνισε ο γνωστός οικονομολόγος.

Ο κ. Βαρουφάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το παρόν πακέτο μέτρων δεν θα είναι το τελευταίο.

«Αυτή η δανειακή σύμβαση δεν βγαίνει, έχει τελειώσει, έχει εξωκείλει, όλοι το ξέρουμε. Δεν υπάρχει κάποιος στην κυβέρνηση που να πιστεύει ότι μπορεί να βγει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ