Γιοχάνες Χαν: Η Ελλάδα πρέπει να κρατηθεί για πολλούς λόγους εντός ευρώ - iefimerida.gr

Γιοχάνες Χαν: Η Ελλάδα πρέπει να κρατηθεί για πολλούς λόγους εντός ευρώ

Γιοχάνες Χαν: Η Ελλάδα πρέπει να κρατηθεί για πολλούς λόγους εντός ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως η Ελλάδα πρέπει να μείνει εντός της Ευρωζώνης, εξέφρασε ο Αυστριακός επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Γιοχάνες Χαν.

Αυτό πρέπει να γίνει για «πολλούς οικονομικούς και πολιτικούς λόγους», συμπλήρωσε ο επίτροπος σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ», ενώ τονίζει πως η βοήθεια προς την χώρα μας συνεπάγεται βοήθεια προς δέκα εκατομμύρια κατοίκους.

Ερωτώμενος για την καταβολή της επόμενης δόσης προς την χώρα μας, ο Γιοχάνες Χαν υποστηρίζει πως οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί μόνο μετά την έκθεση της Τρόικα.

Παράλληλα, όσον αφορά τις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται η Ελλάδα, ο Ευρωπαίος επίτροπος, είπε πως κανένας σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν επιθυμεί τέτοιες παρεμβολές και υπογραμμίζει ότι όλοι οι πολιτικά υπεύθυνοι στην ΕΕ θα πρέπει να συμπεριφέρονται ως Ευρωπαίοι και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συνειδητοποιήσει πως πρέπει να παρουσιάσει αποτελέσματα και να αποδείξει ότι οι μεταρρυθμίσεις βρίσκονται στη φάση υλοποίησης, ενώ σημαντικό είναι πως η διοίκηση γίνεται αποτελεσματικότερη και αυξάνονται τα έσοδα από τους φόρους, χωρίς νέους φόρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ