Νέο μονοθέσιο ιπτάμενο όχημα της αμερικάνικης Aerofex! [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο μονοθέσιο ιπτάμενο όχημα της αμερικάνικης Aerofex! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Wired ο σχεδιαστής Μαρκ ντε Ρος εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν την εταιρεία του να υλοποιήσει τη φαντασίωση κάθε λάτρη του Πολέμου των άστρων: ένα μονοθέσιο χόβερμπάϊκ σαν αυτά που βλέπουμε στην Επιστροφή των Τζεντάϊ. Με τη διαφορά ότι το εν λόγω όχημα δεν προορίζεται για μαζική παραγωγή. Τουλάχιστον, προς το παρόν...

«Είναι πεποίθησή μας πως η μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως αυτή τη στιγμή είναι αυτή της γεωργίας, των επιχειρήσεων εύρεσης και διάσωσης, του ελέγχου των συνόρων και τη μεταφοράς. Βέβαια, όταν κάνω λόγο για μεταφορά, δεν εννοώ φυσικά εσένα κι εμένα καβάλα σε ένα από αυτά τα οχήματα, καθ' οδόν προς το παντοπωλείο... Η χρήση του θα αφορά χώρους και τόπους δίχως κατάλληλη υποδομή για τη μετακίνηση με τροχοφόρα: τις απέραντες εκτάσεις της Αυστραλίας, την ανατολική Αφρική, απομακρυσμένα χωριά όπου είναι αδύνατον να φτάσει εκεί γιατρός με άλλο τρόπο».

Ιδού πως είναι να πετάς λίγα εκατοστά πάνω από το έδαφος με ένα από αυτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ