Αίθριος και δροσερός ο καιρός σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Αίθριος και δροσερός ο καιρός σε όλη τη χώρα

Αίθριος και δροσερός ο καιρός σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα Δευτέρα, ο καιρός ενδείκνυται για μερικές τελευταίες βουτιές αφού θα είναι αίθριος και ηλιόλουστος σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας κάτω από τους 5 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γεικά αίθριος και ηλιόλουστος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η Θεσσαλονίκη, θα έχει επίσης αίθριο καιρό σήμερα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπεται αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου, όμως στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπεται αίθριος καιρός,ενώ θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είνι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη τοπικά θα φτάσει εως και 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ