Το ελληνικό συγκρότημα Electric Litany ετοιμάζει δίσκο με τον Άλαν Πάρσονς - iefimerida.gr

Το ελληνικό συγκρότημα Electric Litany ετοιμάζει δίσκο με τον Άλαν Πάρσονς

Το ελληνικό συγκρότημα Electric Litany ετοιμάζει δίσκο με τον Άλαν Πάρσονς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια ελληνική μπάντα θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με εναν μεγάλο μάστορα της μουσικής, τον Άλαν Πάρσονς, τον διάσημο παραγωγό που συνεργάσθηκε με τους Beatles και τους Pink Floyd.

Πρόκειται για το συγκρότημα Electric Litany το οποίο ετοιμάζει το 2ο άλμπουμ του και φιλοδοξεί να κάνει παγκόσμια επιτυχία. Ένα ακόμη στοιχείο της συνεργασίας είναι ότι γίνεται για πρώτη φορά με την συμμετοχή του κοινού, την γνωστή μέθοδο crowd funding.

Ο ίδιος ο Πάρσονς δηλώνει ενθουσιασμένος με την επικείμενη συνεργασία και η ιστοσελίδα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 5.000 δολάρια από τα 60.000 του στόχου.

Αν λοιπόν θέλετε να τους ακούσετε ή να συνεισφέρετε στην πραγματοποίηση της δουλειάς τους δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους, κάνοντας κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ