Μιχελογιαννάκης: Mην κοροϊδεύουμε το κόσμο-Ότι εισπράττουμε πάει στο χρέος - iefimerida.gr

Μιχελογιαννάκης: Mην κοροϊδεύουμε το κόσμο-Ότι εισπράττουμε πάει στο χρέος

Μιχελογιαννάκης: Mην κοροϊδεύουμε το κόσμο-Ότι εισπράττουμε πάει στο χρέος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ανέβασε τους τόνους στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ο βουλευτής σύμφωνα με το Cretalive.gr ξεκαθάρισε ότι νέα οριζόντια μέτρα δεν πρόκειται να υπερψηφίσει λέγοντας μάλιστα απευθυνόμενος προς τον Φώτη Κουβέλη: «Πρόεδρε πρέπει να σταματήσουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Ότι εισπράττεται πάει στον Ειδικό Λογαριασμό Αποπληρωμής του χρέους, δεν μένει τίποτε στην Ελλάδα»

Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης αφού επανέλαβε τις προτάσεις του για την εξεύρεση των 11,5 δις ευρώ που απαιτεί η τρόικα, τόνισε ότι ο λαός δεν αντέχει άλλες θυσίες ενώ ο Φώτης Κουβέλης έδειξε ότι δεν επιθυμεί να τραβήξει την κόντρα και απευθυνόμενος στον βουλευτή του είπε: «Κάνε αυτό που νομίζεις σωστό».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος σκέφτεται να μη θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στου βουλευτές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ