Oι οκτώ Υπουργοί που... κόβει ο Αντώνης Σαμαράς - iefimerida.gr

Oι οκτώ Υπουργοί που... κόβει ο Αντώνης Σαμαράς

Oι οκτώ Υπουργοί που... κόβει ο Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην... ίδια τάξη μένουν οκτώ υπουργοί της κυβέρνησης καθώς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τους έχει βάλει χαμηλό βαθμό διότι σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο αποφεύγουν να συγκρουστούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εθνος της Κυριακής, πρόκειται για τους υπουργούς Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, Ναυτιλίας Κώστα Μουσουρούλη, Αμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο, Περιβάλλοντος Ευάγγελο Λιβιεράτο, Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη καθώς και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη,

Στο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται πως οι κύριοι Παναγιωτόπουλος και Στυλιανίδης επέλεξαν ο μεν πρώτος να στηρίξει απλά τα αιτήματα των στρατιωτικών, ο δε δεύτερος να εμφανιστεί όταν προέκυψε θέμα ΟΤΑ, παραπέμποντας ωστόσο και πάλι στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Μηταράκης, αν και στέλεχος του οικονομικού επιτελείου δεν έχει στηρίξει επαρκώς τις θέσεις τις κυβέρνησης, ενώ ο κ. Μουσουρούλης εμφανίστηκε, λένε, μόνο για να στηρίξει τα αιτήματα των λιμενικών.

Χωρίς συγκεκριμένο έργο, εξάλλου, λένε τα στελέχη του Μαξίμου, που επικαλείται το δημοσίευμα, μένουν οι κ. Λιβιεράτος και Τσαυτάρης, ενώ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όλο το βάρος έχει πέσει στον κ. Μανούσο Βολουδάκη, καθώς οι κύριοι Μανιτάκης και Ρουπακιώτης δεν έχουν προβεί σε σαφείς παρεμβάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ