Η βιομηχανία πορνό θέλει να μπει στο βρώμικο μυαλό του Μπιν Λάντεν - iefimerida.gr

Η βιομηχανία πορνό θέλει να μπει στο βρώμικο μυαλό του Μπιν Λάντεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη αμερικανική εταιρία πορνό συμπορεύεται στον αγώνα που δίνουν οργανώσεις στην Αμερική προκειμένου να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν στο κρυσφήγετο του Μπιν Λάντεν. Βέβαια αυτοί δεν ενδιαφέρονται και τόσο για το πρόσωπο του νεκρού Μπιν Λάντεν αλλά για τις πολλές ταινίες πορνό τις οποίες δεν αποχωριζόταν ο αρχηγός της αλ Κάιντα.

Η ανακάλυψη και δολοφονία του Μπιν Λάντεν άφησε πάρα πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Ο μύθος που είχε δημιουργηθεί για το πρόσωπό του δεν επέτρεπε σε κανένα να σκεφτεί το πιο λογικό. Ο Μπιν Λάντεν σαν άνθρωπος θα έχει και αδυναμίες. Και αν η εύρεση της φυτείας χασίς, τα "φυσικά βιάγκρα" και τα αναψυκτικά που βρέθηκαν δεν αφήνουν πολλά ερωτηματικά ως προς τη χρήση τους, η ανακάλυψη μιας τεράστιας, όπως αναφέρεται, συλλογής ταινιών πορνό, σίγουρα διεγείρει τη φαντασία και του πιο ανυποψίαστου.

Εκεί είναι που ποντάρει και η XBIZ, κολοσσός του αμερικανικού πορνό, και προσπαθεί να ανακαλύψει όλα εκείνα που έκρύβε στο μυαλό του ο Μπιν Λάντεν. Η γνωστοποίηση των τίτλων, οι πρωταγωνιστές, σκηνοθέτες, τα είδη πορνό και όλες οι πιθανές πληροφορίες αποτελούν ένα θησαυρό που περιμένει αξιοποίηση.

Μέλη κυρίως συντηρητικών οργανώσεων έχουν ήδη ξεκινήσει αγώνα για να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία που έχουν κατασχεθεί, επικαλούμενοι σχετικό νόμο για την ελέυθερη διακινηση της πληροφορίας. Κάπου εκεί έρχεται και η βιομηχανία πορνό να συμβάλλει με τον τρόπο της υπέρ της ελευθερίας, δίπλα σε κάθε κίνηση που θα την βοηθήσει να ανακαλύψει τα στοιχεία.

Και άραγε ποιά θα είναι η αντίδραση των φανατικών οπάδων του Oσάμα αν μάθουν οτι ο πνευματικός ηγέτης τους την έβρισκε με περίεργες S&M τσοντούλες και σκηνές με anal fisting;

Μαζί με αυτούς περιμένουμε και εμείς με αγωνία! Η αρμόδιες αμερικανικές αρχές πάντως δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μάθουμε κάτι περισσότερο μετά από αρκετό καιρό..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλ Καΐντα πορνό μπιν Λάντεν τζιχάντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ