Γκίβαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε χοντράδα - Δεν θα μιλήσω στην εκδήλωση του - iefimerida.gr

Γκίβαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε χοντράδα - Δεν θα μιλήσω στην εκδήλωση του

Γκίβαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε χοντράδα - Δεν θα μιλήσω στην εκδήλωση του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια δήλωση- φωτιά ο καθηγητής Μενέλαος Γκίβαλος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις 3 Σεπτεμβρίου και έχει προκαλέσει αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ το οποίο την ίδια μέρα γιορτάζει τα 38 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο κ. Γκίβαλος ο οποίος στο παρελθόν ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη δήλωση του καθώς αποκαλύπτει ότι ο ίδιος προσκλήθηκε να μιλήσει σε εκδήλωση του «Νέου Αγωνιστή» και όχι του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα στην δήλωση του στο tvxs.gr ο κ. Γκίβαλος ανέφερε τα εξής:

«Δεν θα πάω στην εκδήλωση γιατί έγινε μια χοντράδα: είναι εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Εμένα μου είχαν πει ότι θα ήταν εκδήλωση του Νέου Αγωνιστή και ότι θα έκανε ένα χαιρετισμό ο κ. Τσίπρας. Αλλά χθες το βράδυ που τυπώθηκε η αφίσα είδα το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ επάνω. Είναι ανεπίτρεπτο να γίνει κάτι τέτοιο στις 3 του Σεπτέμβρη, να είμαστε στα λογικά μας».

Aπό την πλυερά της η οργάνωση «Νέος Αγωνιστής», σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ο κ.Γκίβαλος «ή δεν θυμάται ή δεν ακριβολογεί ως προς την μεταξύ μας σαφέστατη συνεννόηση για τη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και την οργανική ένταξη του Νέου Αγωνιστή στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ».

Ο ίδιος, καταλήγει η ανακοίνωση, «διαχρονικά συνεπής αγωνιστής των κοινών αρχών μας και πολέμιος της ηθικής και πολιτικής φθοράς της δημόσιας ζωής, απλώς επέλεξε να είναι υπερβολικά έντιμος απέναντι σε άτιμους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ