Εξώδικο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προς τον ΕΟΠΥΥ - iefimerida.gr

Εξώδικο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προς τον ΕΟΠΥΥ

Εξώδικο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προς τον ΕΟΠΥΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξώδικο κατά του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) έστειλε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ο οποίος ζητά εξηγήσεις για τον προϋπολογισμό του, την απευθείας χρηματοδότηση, την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των γιατρών και την δημιουργία διαρκούς Επιτροπής Διαχειριστικού Ελέγχου.

Μάλιστα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά να γίνει γνωστό εάν έγινε μειοδοτικός διαγωνισμός προς εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, μέσω κλήσης, αλλά και την ταυτόχρονη πληρωμή των υπηρεσιών στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Η ενημέρωση αφορά την κλίμακα από τον Διοικητή έως τον τελευταίο λειτουργό της, ή την εθελοντική τους συμμετοχή.

Μάλιστα ο Ιατρικός Σύλλογος προειδοποιεί πως σε περίπτωση που δεν γίνουν ρητές διαβεβαιώσεις και συγκεκριμένες απαντήσεις επιφυλάσσονται για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ