Γκαρσία: «Μου έρχεται να χτυπήσω τον διαιτητή, αλλά συγκρατιέμαι» - iefimerida.gr

Γκαρσία: «Μου έρχεται να χτυπήσω τον διαιτητή, αλλά συγκρατιέμαι»

Γκαρσία: «Μου έρχεται να χτυπήσω τον διαιτητή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάμπλο Γκαρσία έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Ραπίντ Βιέννης για το Europa League χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τον εαυτό του λέγοντας χαρακτηριστικά πως του έρχεται να χτυπήσει ακόμη και τον διαιτητή ενός αγώνας,όμως συγκρατείται για το καλό της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στη «SportDay»:

Πάμπλο, θεωρείς δίκαιη την απόφαση της ΟΥΕΦΑ και τη βαριά «καμπάνα» που επιβλήθηκε στην ομάδα σου;
«Λυπάμαι πολύ για την απόφαση της ΟΥΕΦΑ. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη ή όχι. Πλέον, όμως, πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά. Δεν θα πρέπει να απαντάμε στις προκλήσεις των αντίπαλων οπαδών. Κι εγώ προσωπικά έχω αντιδράσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, αλλά προσπάθησα να αλλάξω για το καλό της ομάδας. Πρέπει να έχουμε σωστή συμπεριφορά».

Τι εννοείς όταν λες ότι «άλλαξα για το καλό της ομάδας»;
«Αυτό που έχουμε να κάνουμε και αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο είναι να κερδίσουμε τη Ραπίντ. Εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας. Προσωπικά, πολλές φορές στη διάρκεια ενός αγώνα μου έρχεται να βρίσω, όμως συνειδητοποιώ ότι πρέπει να δείξω χαρακτήρα. Μου έρχεται ακόμη και να χτυπήσω τον διαιτητή και τους αντίπαλους παίκτες, αλλά συγκρατιέμαι, γιατί σκέφτομαι ποιο είναι το καλό του ΠΑΟΚ. Ετσι πρέπει να κάνουν και οι φίλαθλοί μας».

Αν είχες απέναντί σου τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, τι θα τους έλεγες;
«Για την ΟΥΕΦΑ ήταν εύκολο να πάρει αυτή την απόφαση. Το δύσκολο είναι για εμάς. Θα έπρεπε, ωστόσο, να είχαν αναλογιστεί το πώς άρχισαν τα επεισόδια. Δηλαδή ότι οι οπαδοί της Ραπίντ εκτόξευαν διάφορα πράγματα κατά μικρών παιδιών και των γονιών τους. Φαίνεται, όμως, ότι δεν έχουμε τη δύναμη άλλων ομάδων...».

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμά σου προς πάσα κατεύθυνση εν όψει του δεύτερου αγώνα με τους Αυστριακούς;
«Θέλουμε από τους φιλάθλους να μας στηρίξουν, χωρίς όμως να υποπέσουν σε υπερβολές. Εμείς πάμε στη Βιέννη για να κερδίσουμε και μετά θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε, πίνοντας κι ένα ποτήρι κρασί...».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ