Στο κυνήγι των παράνομων μεταναστών – Επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Στο κυνήγι των παράνομων μεταναστών – Επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» σε όλη τη χώρα

Στο κυνήγι των παράνομων μεταναστών – Επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομική επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» θα συνεχιστεί όσο χρειαστεί και θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα υποστήριξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, προσθέτοντας πως η πρώτη αποτίμηση θα γίνει μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2012.

Ο κ.Δένδιας σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ αναφερόμενος στα κέντρα κράτησης μεταναστών και τις αντιδράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κόρινθο τόνισε «Δεν αποτελούν κίνδυνο για τις τοπικές κοινωνίες, αλλά είναι εμμέσως και πηγή εισοδήματος μέσω της φύλαξης και της σίτισης των ανθρώπων που φιλοξενούνται μέσα σε αυτά. Νομίζω ότι η κατάσταση στην Κόρινθο είναι σήμερα δεκάδες φορές καλύτερη απ' ό,τι ήταν πριν εγκατασταθεί το κέντρο.

Ο δικός μου ρόλος δεν είναι να αντιδικήσω με τις τοπικές κοινωνίες και τους εκπροσώπους της, αλλά να πείσω ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να πάμε μπροστά. Και δεν σταματάμε σε αυτό, δηλαδή θα επιχειρήσουμε σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας με το ρυθμό όμως που μας επιτρέπει αφενός μεν ο αριθμός των θέσεων που έχουμε και αφετέρου η διαδικασία επαναπροώθησης που έχουμε ξεκινήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ