Ισχυροί άνεμοι και απότομη πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Ισχυροί άνεμοι και απότομη πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Απότομη πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει απότομα ο καιρός για σήμερα Τρίτη, αφού οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί και στο Αιγαίο θα φτάσουν μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Στην Αττική θα είναι αρχικά γενικά αίθριος με ισχυρούς ανέμους που στα ανατολικά θα φτάσουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αίθριος, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ στη Θράκη, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη και ισχυρούς ανέμουςπου κατάτόπους θα φτάσουν μέχρι και 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 28 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί εως 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ