Τσίπρας: Ο συμβιβασμός με την Siemens είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης - iefimerida.gr

Τσίπρας: Ο συμβιβασμός με την Siemens είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης

Τσίπρας για Siemens: Η κυβέρνηση κουκουλώνει το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος χαρακτήρισε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του ελληνικού δημοσίου με την Siemens, ως κουκούλωμα του μεγαλύτερου σκανδάλου της Μεταπολίτευσης.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση σχετικής επερώτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής, δήλωσε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θα ακυρώσει την συμφωνία, θα αναθέσει την εκτίμηση της ζημίας σε τρίτο αξιολογητή και θα διεκδικήσει δικαστικά την σχετική αποζημίωση.

Τέλος, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «καταστροφικό για την ελληνική οικονομία - σκοινί για να κρεμαστούμε» το αίτημα της επιμήκυνσης, ενώ εκτίμησε πως πίσω από την πρόταξη της «ανάπτυξης» εκ μέρους του κου Σαμαρά, κρύβεται «η ιδιωτικοποίηση των πάντων, η πώληση νησιών και οι ειδικές οικονομικές ζώνες των ανασφάλιστων εργαζομένων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ