Σοκ στη Μανωλάδα - Χτύπησαν με σφυρί αλλοδαπό και τον έσυραν με το αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Σοκ στη Μανωλάδα - Χτύπησαν με σφυρί αλλοδαπό και τον έσυραν με το αυτοκίνητο

Σοκ στη Μανωλάδα - Χτύπησαν με σφυρί αλλοδαπό και τον έσυραν με το αυτοκίνητο επ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ο άγριος βασανισμός ενός 22χρονου Αιγύπτιου από δύο Ελληνες στην περιοχή της Βουπρασίας στην Ηλεία, το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι δύο άνδρες αφού χτύπησαν το θύμα τους με σφυρί, σφήνωσαν το κεφάλι του στο τζάμι της πόρτας του αυτοκινήτου τους και τον έσυραν για 1,5 χιλιόμετρο. Προηγουμένως, ο αλλοδαπός φέρεται να είχε επιτεθεί σε έναν από τους δύο Ελληνες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ethnos.gr, ο 22χρονος Αιγύπτιος, κάτοικος της Νέας Μανωλάδας, φέρεται να επιτέθηκε σε 35χρονο Ελληνα από την περιοχή της Βάρδας ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του και στο οποίο επέβαινε και ο 26χρονος.

Στη συνέχεια, οι δύο φίλοι πέρασαν στην αντεπίθεση, χτυπώντας τον Αιγύπτιο στο κεφάλι. Μάλιστα, ο 26χρονος φέρεται να πήρε ένα σφυρί και να άρχισε να τον χτυπά στα χέρια. Στη συνέχεια τον σφήνωσαν στο αυτοκίνητο και τον έσυραν για περίπου ενάμιση χιλιόμετρο.

Κάτοικοι που είδαν το περιστατικό κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο και κατέφθασε αμέσως και μετέφερε τον νεαρό Αιγύπτιο στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 35χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του ΑΤ Βάρδας, ενώ ο 26χρονος αναζητείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ