Τουρκική σπέκουλα: Η Ελλάδα πουλάει τα... Ίμια! - iefimerida.gr

Τουρκική σπέκουλα: Η Ελλάδα πουλάει τα... Ίμια!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη σπέκουλα εις βάρος της Ελλάδας έχουν στήσει ορισμένες τουρκικές εφημερίδες, με αφορμή τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στη Le Monde όπου του αποδόθηκε η δήλωση ότι πωλούνται ελληνικά νησιά, με τους τούρκους γείτονες να ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα πουλάει τα Ιμια.

Τα πικρόχολα σχόλια δημοσιεύονται στην εφημερίδα Σαμπάχ, η οποία γράφει ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να πουλήσει νησιά όπως τα Ίμια. Συγκεκριμένα, σε άρθρο με τίτλο «Πως η Ελλάδα θα πουλήσει τα δικά της Καρντάκ» (Καρντάκ λένε οι Τούρκοι τα Ιμια), αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει την απόφαση να παραχωρήσει βραχονησίδες όπως τα «Καρντάκ» σε ξένους επενδυτές. Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει ότι η είδηση έχει κινητοποιήσει και Τούρκους επενδυτές που ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν τα νησιά αυτά.

Σύμφωνα με το onalert.gr, το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα... τιμές νησιών τα οποία ανήκουν σε ιδιώτες και σχολιάζει πως τα ακατοίκητα ελληνικά νησιά μέχρι σήμερα μπορούσαν να αξιοποιηθούν μόνο μετά από έγκριση του Υπουργείου Άμυνας της Ελλάδος και του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ