Κεδίκογλου: Θα υπάρξουν κυρώσεις για όσους καταψηφίσουν τα μέτρα - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Θα υπάρξουν κυρώσεις για όσους καταψηφίσουν τα μέτρα

Κεδίκογλου: Θα υπάρξουν κυρώσεις για όσους καταψηφίσουν τα μέτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι ήδη η κυβέρνηση έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απολεσθεί, διατυπώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος παράλληλα, προειδοποιεί τους βουλευτές που δεν θα υπερψηφίσουν το πακέτο μέτρων, με κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News, ο κ. Κεδίκογλου, αναφερόμενος στα ταξίδια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο και στο Παρίσι, εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση έχει έχει ήδη ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απολεσθεί.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημείωσε πως το «πακέτο» με τα μέτρα θα «κλείσει» στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ προειδοποίησε με κυρώσεις τους βουλευτές που δε θα τα υπερψηφίσουν, λέγοντας ότι «θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα».

Επίσης, κατέστησε σαφές πως δεν θα επιτραπούν ακρότητες σε τυχόν αντιδράσεις για τα μέτρα και συμπληρώνει ότι «ο νόμος θα εφαρμόζεται πλέον παντού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ